Hvilken type graviditetstest skal jeg velge?

BabyOrNot fører tre ulike testtyper: Strimmel, stav og kassett.

Strimmel
Strimmeltesten er den klart billigste graviditetstesten. Denne typen selges på apoteker, i dagligvarebutikker og også hos BabyOrNot. For å gjennomføre testen må du først samle opp urinen din i et beger og deretter dyppe strimmelen i begeret for at den skal suge til seg urin.
Teststrimlene er ikke pakket inn i en beskyttende plastforsegling, slik som stavtesten og kassettesten. Det fører til flere mulige feilkilder ved gjennomføring av testen.
 WH Accu Graviditetstest - strimmel

Stav
BabyOrNot anbefaler generelt å bruke teststaven. Staven er den dyreste testen, men samtidig den testen som er enklest å bruke. Teststaven har en beskyttende plastforsegling som reduserer mulige feilkilder. Du tisser direkte på den absorberende delen av teststaven. Det er altså ikke nødvendig å samle opp urinen på forhånd. 
 WH Accu Graviditetstest - stav
 Clearblue Graviditetstest

Kassett
Kassetten kan som regel ikke kjøpes på apoteket eller i andre butikker. Den brukes for det meste av leger og andre profesjonelle. Testen har den nøyaktigste testprosedyren, der urinen først samles opp i en pipette. Deretter dryppes et nøyaktig antall dråper urin ned på testens absorberende del. Kassetten er beskyttet av en plastforsegling, på samme måte som teststaven. Kassetten er det profesjonelle valget.
 Professionel Graviditetstest

Kundeservice

Levering

Rabat
Abonner på vårt nyhetsbrev
Tilmeld         Avmeld