FAQ - WH Accu Graviditetstest

Q: Hvordan fungerer testen?
A: WH Accu et-stegs graviditetstest påviser et hormon i din urin som din kropp produserer i løpet av graviditet (menneskelig korionisk gonadotropin hCG-). Mengden med graviditetshormonet øker når graviditeten forlenges.

Q: Hvor hurtig etter jeg tror at jeg er gravid kan jeg ta testen?
A: Du kan ta testen så tidlig som den første dagen din menstruasjon uteblir. Du kan utføre testen når som helst i løpet av dagen, imidlertid, om du er gravid inneholder urinen om morgenen mest graviditetshormon.

Q: Må jeg ta testen med morgenurin?
A: Selv om du kan utføre testen når som helst er morgenurinen vanligvis mest konsentrert og vil ha mest hCG i den..

Q: Hvor nøyaktig er testen?
A: I både laboratorier og kliniske studier har  WH Accu et-stegs graviditetstesten blitt evaluert til å være mer enn 99 % nøyaktig.

Q: Hvilke faktorer kan påvirke testresultatet?
A: Medisiner som inneholder hCG (slik som Pregnyl, Profasi, Pergonal, APL) kan gi falske positive resultater. Alkohol, orale svangerskapsforebyggende, smertestillende, antibiotika eller hormonterapier som ikke inneholder hCG s bør ikke påvirke testresultatet.

Q: Hva bør jeg gjøre om resultatet viser at jeg er gravid?
A: Det betyr at din urin inneholder hCG og at du sannsynligvis er gravid. Snakk med din lege for å bekrefte at du er gravid og for å diskutere stegene du bør ta.

Q: Betyr resultatet noe annet enn at normalt svangerskap om det viser at jeg er gravid?
A: Et flertall med medisinske tilstander andre enn graviditet, inkludert cyster på eggstokken (graviditet utenfor livmor) kan forårsake økte nivåer med hCG, som kan gi falske positive resultater.

Q: Hvordan vet jeg at testen av utført riktig?
A: Om du ser en rød linje i kontrollvinduet (C) vil dette fortelle deg at du har fulgt testprosedyren riktig og at den riktige mengden med urin var absorbert. 

Q: Hva bør jeg gjøre om resultatet viser at jeg ikke er gravid?
A: Det betyr at ingen hCG har blitt påvist i din urin og at du sannsynligvis ikke er gravid. Om du ikke får din menstruasjon innen en uke etter du skulle ha hatt den, repeter med en ny test. Om du får samme resultatet og du fremdeles ikke får din menstruasjon, bør du kontakte din lege. 

Q: Hvor mye  hCG i min urin kan påvises?
A: WH Accu graviditetstest vil påvise hCG konsentrasjoner på 25mIU/ml eller mer. HCG nivåer vil normalt nå 100 mIU/ml på den første dagen hvor din menstruasjon uteblir.

Kundeservice

Levering

Rabat
Abonner på vårt nyhetsbrev
Tilmeld         Avmeld