Betingelser

Diskret og hurtig levering
Alle prisene er uten moms, da varene sendes fra Danmark. Det betyr at hvis du bestiller for over 200,00 NKR. må du risikere å betale moms til Norge + eventuelle gebyrer.

Privatlivets fred har høy prioritet hos BabyOrNot, og derfor vil både forsendelsen og kontouttaket du eventuelt mottar fra banken din, fremtre nøytralt.

Vi sender alltid i nøytral emballasje/konvolutt. Det eneste som fremgår fra forsendelsen er navnet på vår virksomhet, som har det diskrete navnet "BM Distribution".

På kontouttaket du eventuelt mottar fra banken din, vil det på samme måte kun stå "Blue Medico".

Leveringstiden er normalt 2-3 hverdager fra vi har registrert betalingen din.

Leveringsgebyr er 19,00 NKR. GRATIS levering ved kjøp over 70,00 NKR.

 
Betaling og sikkerhet
I denne butikken kan du betale med:
 
- Internasjonale kredittkort - Visa, Matercard, Electron, JBC
 
Alle transaksjoner skjer via en sikker server. Herfra er all kommunikasjon mellom deg og serveren kryptert med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering. Denne krypteringen sikrer at kun betalingsformidleren (f.eks. Teller) kan se opplysningene du taster inn.


Garanti
Hvis varen er defekt, transportskadet eller vi har levert feil vare, må du så snart som mulig kontakte oss og meddele feilen. Hvis varen har blitt ødelagt under transport må du dessuten straks ved mottak, rette henvendelse til den instansen som har vært ansvarlig for leveransen (f.eks. Post Danmark).
Alle varer kjøpt i butikken inkluderer en 1-årsgaranti som gjelder fra kjøpedatoen, med mindre annet er angitt i produktbeskrivelsen.
 

Full returrett
Hvis du skulle ombestemme deg om et kjøp kan du, innen 14 dager etter mottakelse, returnere varen til butikken. Vi refunderer ikke fraktkostnadene i forbindelse med retur.
En vare som returneres må være ubrukt og i originalemballasjen. Vi ber deg om å legge ved en kopi av ordrebekreftelsen.
 

Persondatavern
Butikken lagrer kun opplysningene som er nødvendige for å utføre bestillingen din, herunder navn, adresse, e-postadresse og varedata som angår deg. For fortsatt å kunne tilby kundeservice, oppbevares denne informasjonen i en sikker database. Alle opplysninger vil behandles helt konfidensielt, og vil aldri overleveres til en tredjepart.

Kundeservice

Levering

Rabat
Abonner på vårt nyhetsbrev
Tilmeld         Avmeld